Etiketter

fredag 20 november 2015

Skolråd, simning och ny elev.

Vill bara påminna om SKOLRÅD nu på måndag kl 18.30. Politiker från Motala kommun kommer och det vore trevligt med fler föräldrar än bara skolrådsrepresentanterna (4A har Joanna Lindgren). Anmäl er till rektor andreas.muller@motala.se

Nästa vecka är det del 2 på SKOLKLASSIKERN som Norra skolan deltar i. Den här gången är det simning som gäller. 4A kommer simma på idrottslektionerna på MÅNDAG 23e och TORSDAG 26e. Vi samlas i skolan kl. 8 för gemensam promenad till simhallen. Lapp med information har skickats hem idag!

I övrigt har det varit en bra vecka! Vi har fått en ny elev, Imad Khudeir som kommer från förberedelseklassen. Han har gått i skolan i både Damaskus, Egypten och lite i Sverige så han har kommit in snabbt och bra i klassens arbete. Klasskamraterna har välkomnat honom väldigt bra!
Eleverna arbetar i allmänhet mycket bra och koncentrerat på lektionerna. Detta påverkar i sin tur läxorna som både går lättare och snabbare om man gjort huvuddelen av arbetet i skolan!  
Ni har mycket härliga, glada och positiva barn! Det känns roligt att gå till jobbet varje dag, tycker både David B. och jag! Här är lite bilder från klassrådet i dag då David T. informerade från elevrådet.
 Ha en trevlig helg! Hälsningar Petra








Inga kommentarer:

Skicka en kommentar