Etiketter

torsdag 2 april 2020

Kycklingtramp, påsklov och utvecklingssamtal

Hej alla elever och föräldrar i 5A. I skolan är läget bra. Vi har pratat mycket om "coronaläget" i världen så att eleverna förstår vad som pågår, men utan att överdramatisera/ skapa onödig rädsla. Det verkar som om de flesta inte är så oroliga men alla är noga med handtvätt och att hålla avstånd. Vi har haft från 3 till man 9 sjuka de senaste veckorna, och flertalet har varit friska hela tiden; vi hoppas det fortsätter så även efter påsklovet nästa vecka.
Arbetet i klassen funkar väldigt bra; majoriteten jobbar mycket ansvarsfullt, ambitiöst och ger varandra arbetsro och det är få konflikter mellan eleverna på rasterna; hurra vilken fin klass jag har!

Jag hade planerat att ha utvecklingssamtal efter påsklovet, men det går inte nu när läget är som det är med Corona, så i morgon fredag får ni hem en "halv-termins-utvärdering" som tydligt visar hur var och en arbetat vecka 2-14 och ligger till just nu i alla skolämnen (och om någon ev. behöver "sätta extra fart" i något ämne). Om någon efter detta ändå önskar mer information så går det bra att maila/ev. ringa.

Imorgon fredag 3/4 är det PÅSKTRAMP på Norra skolan. Det är en jätte gammal tradition där alla som vill KLÄR UT sig påskinspirerat; jag själv brukar vara en katt eller kanin, får se vad det bli i morgon... Vi går en lång tipspromenad och svarar på frågor. Priser kommer delas ut till tipsvinnare samt bästa utklädnad. Vi börjar 8.00 och slutar ordinarie tid 14.10. 5A promenerar iväg ca kl. 9 så man kan "byta om"/ klä ut sig i skolan. Vi hoppas på en fin dag, men det är lite kallt så VARMA kläder rekommenderas!

Nästa vecka 15 är det påsklov och jag önskar alla ett soligt, friskt och skönt sådant. Hälsningar Petra
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar