Etiketter

fredag 1 oktober 2021

Veckan som gick.... Vaccinlapp!!

 På TISDAG 5 oktober är det HPV-vaccinering. Några elever har INTE lämnat in underskrift av förälder, vilket krävs för att få vaccinet. De fick extralapp idag med sig hem. 

Vecka 39 har gått snabbt förbi.  Arbetet i klassen går bättre och bättre (i mina ämnen svenska, engelska och SO); de flesta elever har minst godkänt på ALLA läxförhör; många har ALLA RÄTT! 

 Några har dock slarvat och/ eller varit sjuka så på måndag eftermiddag har man en ny chans att visa godkända kunskaper i engelska och/eller SO (allt man behöver finns på bloggen). Fråga ert barn om han/ hon klarat alla läxförhör eller behöver öva mer i helgen! (alla fick en personlig lapp idag där det stod om de klarat allt eller behöver öva mer.)

I matematik och NO är det många som arbetar bra men flera som INTE utnyttjar lektionstiden utan "håller på med annat". Lill mailar berörda elever/ föräldrar. 

I klassrummet är det oftast BRA arbetsro nu. Vi har pratat mycket om att använda lämplig röst beroende på situation och det har funkat bra. 

Nästa vecka är det STUDIEDAG på torsdag 7/10.  På måndag och tisdag får vi besök av en författare som heter Mats Wänblad. Han har bl.a. skrivit boken Hjärnstark som vi håller på att läsa nu i skolan.

Ha en trevlig helg! Hälsningar Petra

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar