Etiketter

fredag 12 november 2021

Veckan som gått...

 ..har över lag fungerat bra. I klassrummet är det oftast lugnt, trivsamt och bra arbetsro (men om läraren går iväg/ behöver prata med någon kollega utanför etc. kan det bli högljutt.) De flesta eleverna följer regler/ överenskommelser bra nu. Det som kan förbättras ytterligare är att gå ut direkt på rast; INTE springa omkring i korridorer,  samt INTE fälla retsamma/ onödiga kommentarer till kamrater , vilket några fortfarande gör trots upprepade tillsägelser...

Läxresultaten i klassen som helhet har verkligen gått framåt; många har i stort sett alla rätt på läxförhören vilket är toppenbra. och visar att man befäst/ övat tillräckligt. Det ökar chansen till godkända/bra betyg. 

I NO kommer Lill ha NO-prov om kroppen torsdagen 25 nov och MA-prov den 2 dec., vilket kan vara bra att känna till redan nu. Eleverna kommer få gott om tid att öva i skolan och då är det viktigt att använda den tiden effektivt. Flera elever tycker NO-begrepp är svåra och därför är det viktigt att träna flera gånger; det räcker oftast inte att öva dagen innan läxförhöret/ provet, utan lite varje dag.

Ha en trevlig helg. Hälsningar Petra

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar