Etiketter

fredag 23 september 2022

Veckobrev + friluftsdag på måndag 26/6 + ny klassassistent

 Hej. Tack alla som kom på klassmötet i onsdags. Det var trevligt att träffa alla föräldrar och barn gemensamt. Det blev också bra diskussioner om "Vem som har ansvaret" för olika saker. När jag gått igenom alla gruppers svar så verkar ni väldigt överens!

Jag glömde alldeles bort att presentera vår nye klassassistent; Nils Bentzer är 21 år och vikarierar för Dennis Björklund som är föräldraledig fram till höstlovet. Nils var sjuk i onsdags annars skulle han varit med. Han finns med som extra resurs och följer klassen på de flesta lektionerna och rasterna.

På måndag är det HEL FRILUFTSDAG på Maif-planen. Vi samlas på Norra kl 8.10 OMBYTTA till varma idrottskläder, och promenerar gemensamt  till Maifplanen. Lunch serveras på Maif men man får även ha med sig vatten, smörgås och frukt (inget annat). Vi beräknar vara tillbaka och avsluta dagen på Norra runt klockan 14. (OM det skulle ösregna så har vi vanliga lektioner; detta avgörs på måndag morgon, men oavsett så startar dagen på Norra skolan).

Några elever har haft svårt att följa gemensamma regler och stör lektionerna. Igår torsdag var det emellanåt ganska stökigt. Vi har meddelat berörda att de behöver följa med sitt barn några dagar nästa vecka så vi kan koncentrera oss på undervisningen och inte på att hålla ordning på störande uppföranden. Skollagen har skärpts och alla elever har rätt till arbetsro i skolan. 

Ha en trevlig helg! Hälsningar Petra


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar