Etiketter

fredag 16 september 2022

Veckobrev + ÄNDRAD TID på klassmöte på onsdag 21/9 ; 17.00 istället!!

Hej. Eleverna i 6A har önskar ÄNDRA tid på klassmötet som är på onsdag till klockan 17.00 eftersom det är KVÄLLSAKTIVITETER på Norra och flera vill hinna vara med en stund på det. Hoppas det funkar.  Vi ska prata om läget i klassen, skolarbetet, betyg i år 6 mm. Eleverna har önskat diskutera ev, klassresa (vilket föräldrar är helt ansvarig för då skolan inte organiserar klassresor). Vi bjuder på frukt/ enkel fika. 

Veckan i övrigt har varit ömsom bra och ömsom "sådär"; vissa lektioner är lugna och bra arbetsro. Andra är pratigt  och ofokuserade. Vi har mailat några föräldrar om detta. Flera i klassen har tagit med godis/tuggummi etc och ätit. Det är INTE ok; vår vaktmästare Hjalmar samt städ har fått plocka godispapper efter 6A...  Berörda har lovat sluta med det.

På onsdag nästa vecka är det FOTOGRAFERING. Det blir inte klassvis utan individuella foton som sedan sätts ihop klassvis. 

På tisdag är det SH-prov och på torsdag NO-prov. Vi har arbetat flera veckor med detta och haft veckoläxor vilket de flesta klarat bra, men det är ändå bra att öva extra för att befästa kunskaperna.

Ha en trevlig helg. Hälsningar Petra


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar