Etiketter

fredag 3 februari 2023

Veckobrev. Skridskor på måndag em. Suddkastning mm..

 Hej. Denna vecka har många varit sjuka; både elever och personal. Jag hoppade in och tog hand om matematiklektionerna, för Lill som varit sjuk, både tisdag och onsdag. Klassen har skött sig mycket bra hela veckan! På torsdagen tog bl.a. gymnastikläraren Kim hand om lektionerna på förmiddagen tillsammans med Nils som är tillbaka som klassassistent (vilket klassen blev mycket glad över)!  De fick gott om tid att öva inför NO-provet nästa vecka på torsdag. 

Flera personer i klassen tar sina egna/stjäl andras sudd, klipper sönder och kastar på kamrater under lektionstid när de tror att ingen ser. Jag har pratat vänligt/ argt / förklarat osv flertalet gånger MEN vissa fortsätter ändå, särskilt när jag inte är med.. Städerskan får ofta sopa ihop en hel hög med småsudd. De elever som sysslat med detta får fortsättningsvis ta med EGNA sudd + pennor hemifrån... 

måndag den 6:e februari ska vi åka skridskor på eftermiddagen (från början var skridsko tänkt på en torsdag men detta ändrades i sista stund pga dubbelbokningar, därav sen information) . Vanliga lektioner hela förmiddagen, men INGEN IDROTT. Lunch serveras i skolan men OM man vill får man ta med MACKA, VARMT TE eller CHOKLAD samt FRUKT (inget annat enligt hälsogruppens beslut.) 

År 6 får ta sig till/ från isbanan helt på egen hand/ eget ansvar. Om någon ordnar med egen skjuts av förälder så är det upp till var och en. Annars går man eller cyklar etc. (obs HJÄLM krävs vid cykling under skoltid!) Vi  börjar åka skridskor  kl.13.10  och avslutar dagen på isstadion klockan 14.30 då alla får ta sig direkt hem på egen hand. 

Det finns lite skridskor att låna men har man ej egna skridskor rekommenderar vi fritidsbanken där man i lugn och ro kan prova ut och låna ett par som passar. 

Vi hann ej förhöra SO-läxan på i fredags så på MÅNDAG får man ny chans och då ska man kunna detta Arbete Lön Skatt ÖVA

Trevlig helg! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar