Etiketter

fredag 13 januari 2023

Veckobrev

 Hej. Veckan har gått jättesnabbt och de flesta verkar tycka det är roligt att börja igen och träffa alla kompisar. Vi har bl.a. tittat på Lilla aktuellts nyårskrönika och haft Kahoot "vad minns du från 2022". I SO har vi även lite smått börjat med VÄRLDEN. Detta avsnitt har varit borta från mellanstadiet sedan 2011 men i den reviderade kursplanen Lgr-22 så är världen tillbaka, vilket jag tycker känns kul, jag har saknat att arbeta med världsdelarna; det finns mycket spännande att prata om! 

Ha en trevlig helg. Hälsning Petra

...................................................................................................................................................................

Lill hälsar: "Klassen jobbat på bra i både ma och No. Vi gjorde multitest. Flera var glada och nöjda, märks att de har tränat 11 klarade alla rätt, klar förbättring. Flera hade bara något/några enstaka fel. Vi fortsätter med denna test för varje vecka för att befästa multiplikation som är en förutsättning för att klara mer utvecklade uppgifter i år 6 och på högstadiet.

 Har lagt in mattefilmer och vad som ska vara klart under måndagens mattelektion på bloggen och att det annars blir betingläxa;  göra klart hemma."

 Trevlig helg  Lill

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar