Etiketter

fredag 31 mars 2023

Veckan som varit. Information om MA/NO

 Nu har vi även gjort klart de nationella proven i engelska. Ganska många har varit sjuka/frånvarande även denna vecka, men flera kom och gjorde proven för att sedan gå hem efteråt. Alla har varit mycket ambitiösa och kämpat på bra med de ganska omfattande proven som tydligt visar vilken kunskapsnivå eleven ligger på nu efter låg och mellanstadiet. Vi har inte rättat klart allt men överlag ser det hittills "bra"/hoppfullt ut! 

Nu har vi en skolvecka kvar innan påsklovet v.15. Vi kommer "tagga" extra inför matematikproven vecka 17, och hoppas att denna sjukdomsperiod är över snart.

Torsdagen 6/4 är det vanlig skoldag. Det blir ev. en påsktipspromenad men för övrigt en vanlig skoldag.

Ha en trevlig helg! Hälsningar Petra

.......................................................................................................................................................................Matematik:

Vi kommer att jobba med omkrets, area och volym hela veckan. Viktigt att om du varit sjuk/behöver träna mera går in på lillsskolsida där det finns filmer att se om igen, ”jobbar ifatt hemma”. Loggar du in på Bingel.se finns även övningar utlagda som handlar om det vi jobbat med i kapitel 4; geometri.  

Efter påsklovet (v.16) kommer vi att träna på ”gamla NP” för att förbereda oss inför årets NP i vecka 17.

Eftersom det på grund av sjukdom varit flera elever borta de senaste veckorna kommer Teknikuppgiften som skulle lämnas in i dag att skjutas fram, såväl inlämning som planerade provet. Nya datum: Inlämning av instuderingsfrågorna blir fredag 21/4 och nytt provdatum blir tisdag 2/5.

 Inga ”nya” läxor i NO, Teknik eller MA delas ut kommande vecka utan det blir i stället att jobba i fatt/göra klart  hemma, träna extra på matematik om man behöver.  

Trevlig helg  Lill 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar