Etiketter

fredag 18 september 2015

Skolklassiker, skoljogg och annan viktig information!

Veckan har gått jättefort! Eleverna har verkligen arbetat bra och det är oftast mycket bra arbetsro på lektionerna, hurra! Majoriteten av eleverna har dessutom fina läxresultat vilket visar på ambition och ansvarstagande. Idag bjöds klassen på glass av vår klassassistent David Beament bl.a. för att de är så trevliga och duktiga, samt att David Karlsson vann en gissningstävling i simhallen!


Nästa vecka ska Norra skolan vara med i "Skolklassikern"! Skoljoggen som är på onsdag passar perfekt in då! En lapp med information om vad allt detta innebär har eleverna fått med sig hem idag!

Jag har fått in SIGNERADE läsläxlappar från 8 elever, många fattas alltså. Jag vill ha in ALLA signerade/ godkända läsläxor på måndag! Utvärderingarna ni fick hem förra måndagen har jag fått in fler med påskrift men några saknas fortfarande...

Vecka 40 börjar utvecklingsamtalen och de flesta har önskat en tid. Ni får lapp med tiderna som gäller i början av nästa vecka.

Kvarglömda kläder i mängder finns på fritids röd. Saknar ni något så gå dit och leta. Resten kommer skänkas bort. Ha en trevlig helg! Hälsningar Petra

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar