Etiketter

måndag 7 september 2015

Vecka 37: telefonväxel stängd samt fotografering på torsdag

Hej och välkomna till vecka 37! I morgon, tisdag 8/9, är skolans telefonväxel ur funktion till ca kl. 8.15 så OM ni ska sjukanmäla är det bäst att MAILA mig i morgon petra.nordqvist@motala.se . Förhoppningsvis kommer växeln igång under dagen sen.

Tills imorgon tisdag ska eleverna öva/ nöta/ befästa "lilla minus" tabellen (minustal under 10). Vi övade i fredags och många upplevde att det gick "lättare" än additionstabellen. Detta behöver vara helt automatiserat för att klara mer utvecklade uppgifter som snart kommer!

Till onsdag ska eleverna öva på att kunna berätta några fakta om Sverige så att andra, i en liten grupp, förstår. Vi kommer arbeta med det på so-lektionen imorgon och läxan är att öva/ befästa och läsa upp hemma.

På torsdag eftermiddag ska vi fotograferas till skolkatalogen. Veckans ord som både skrivs och övas i skolan ska vara befästa/ kunnas tills idag.

På fredag ska man kunna "dra och släppa" alla engelska ord till rätt ställe (Vad heter orden på svenska/ engelska, Ordföljd, Välj rätt ord) samt ha lyssnat/ läst texten (Ljudfiler) så att man "nästan kan den utantill". Vi övar på alla engelsklektionerna i veckan också. Vi väntar alltså med att exakt kunna stava alla orden eftersom det är så många men man ska känna igen dem/ veta betydelsen Övningsmästaren engelska

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar