Etiketter

fredag 17 september 2021

Veckan som varit och kommande vecka; friluftsdag mm

 Hej! Veckan har gått bra; det är betydligt lugnare/ bättre arbetsro på alla lektioner. Många elever hade som målsättning att på olika sätt "förbättra sitt beteende" och "klara alla läxor bra" och det har de de flesta verkligen gjort. 

TACK för era positiva/ stöttande kommentarer på utvärderingen ni fick hem i måndags; många verkar uppleva att era barn tar bättre ansvar/ trivs bättre/ tycker det känns lugnare i skolan. Det gör mig SÅ glad. Även om vi under de första veckorna behövt arbeta en hel del med olika BETEENDEN som behövts ändras så att ALLA kan trivas och lyckas bättre i skolan så har Ni har verkligen härliga och "goa" barn! Det känns bättre och bättre för varje vecka.

Nästa vecka är det hälsovecka. Vi kommer fokusera extra på både kroppslig och själslig hälsa; hur man kan äta, röra sig, tänka, bete sig för att må så bra som möjligt i livet. 

På torsdag 23/9 är det hel frilufts/ friidrotts-dag på Maif. Alla elever börjar på NORRA klockan 8.10 för gemensam promenad till Maif-planen. Där serveras skollunch. Man får även ta med egen smörgås/ frukt/ vatten om man önskar. Promenad tillbaka till Norra och eleverna beräknas vara där cirka klockan 14.

Ha en trevlig helg! Hälsningar Petra

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar